Thursday, October 28, 2010

Perpustakaan Awam Luar Biasa

Public Library in Kansas-city

Dari hari sabtu lepas isteri saya suruh tengok gambar Perpustakaan Awam Bandar Kansas kat dalam Utusan Malaysia 23 Okt 2010. Tapi saya tak jumpa surat khabar tuu.  Malam ni bila dia tunjuk ..wow menarik bangunan perpustakaan ni.

Public Library in Kansas-city


Public Library in Kansas-city


Emmmp nii semua peluang untuk membuktikan 'think out of box' memang luar biasa syoknya.
Bolehlah lepas nii dok tengok bangunan-bangunan kat dalam kampus yang mungkin menjadi bahan ujian. Kalau kat sini nampak gaya dewan lama tuu boleh try kut!

Sumber gambar: Photobucket.

6 comments:

Kalamhati said...

takjub!whaa memang kreatif..

syahril said...

erm menarik..
mesti ramai nak pi baca kalau tempat cam tuh..

atie said...

woww!kagum la.......thumbs up!
boleh buat kat malaysia nanti..hehe

Anonymous said...

hoo..ho..hoo... giant billboard.. byk kos tue..he...he... kena fikir baikburuknya juga..academic library tak sama dgn public library..cara marketing berbeza2....he..he...

kusut said...

brilliant sungguh design tu. aku tak tau la ape lagi konsep bangunan yg lebih sesuai utk bangunan perpustakaan. memang terbaik la ni

AnNa said...

bangunan yang cantik...cratif sungguh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads